Levoit Core 300 True HEPA с наградата от iF Design Awards 2020

Хамбург, Германия, 78 известни дизайн експерти от цял ​​свят се събраха, за да изберат победителите в конкурса за iF Design Award. От 7,298 глобални заявки бяха избрани само 1,453 победителя. Горди сме да обявим, че нашият пречиствател на въздух Levoit Core 300 True HEPA беше сред тях.

Levoit Core 300 с награда iF Design за 2020

Пречиствателят на въздух Core 300 True HEPA има множество технологии, които го отличават, дори от другите ни пречистватели.

Тристепенната система за филтриране комбинира True HEPA филтър, ултрафин първичен филтър и филтър с активен въглен, за да улови 99,97% от замърсителите с размер до 0,3 микрона.

Технологията VortexAir използва циклонна система, за да ускори циркулацията на въздуха, филтрирайки по-ефективно замърсителите.

Технологията QuietKEAP използва вътрешна ударна подложка за намаляване на шума и увеличаване на устойчивостта на износването, удължавайки живота на двигателя.

Мисията на Levoit винаги е била да създава висококачествени продукти, които да обслужват нуждите на съвременния потребител и да повишават индустриалните стандарти. С нашите продукти се надяваме да дадем възможност на потребителите да внасят уют и здравословна атмосфера у дома.

Тук може да видите печелившата страница на Core 300 на сайта на iF Design.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *