Levoit вече и в България

Световният лидер в грижата за въздуха е вече и в България

Лидерът в продажби на пречистватели за въздух в редица европейски държави Levoit вече е на българския пазар.

Компанията е една от най-бързо разрастващите се в световен мащаб в областта на подобряването на качеството на въздухa.

Пречиствателите Levoit са носители на редица награди от международни състезания за качество и за дизайн, като списание Форбс ги поставя сред най-добрите в света за 2019-а година.

Levoit е сред най-популярните брандове за пречистватели на въздух от 2017-а година. Централата на компанията е базирана в Южна Калифорния, като има офиси в Германия, Япония и Китай, а продуктите се разпространяват в почти всички европейски държави, както и в Азия и Северна Америка.

Качеството на въздуха е сериозен проблем за обществото в България в последните десетилетия, като високите нива на замърсявания предизвикват редица заболявания и дискомфорт.

Въздухът в затворени пространства е до 5 пъти по-мръсен от въздуха на открито. Именно заради това Levoit възприема за изключително отговорна мисията да подобри качеството на въздуха в дома и офиса.

„Целта на Levoit е да подобрява живота на хората всекидневно. Вярваме, че здравословната и качествена обстановка в дома е ключът към хармонията. Създаваме красиви и функционални продукти от най-високо качество за комфорта на нашите клиенти. За нас е чест, че продуктите ни вече са на българския пазар и се надяваме те да се превърнат в неизменна част от всяко домакинство.“

Мат Куийан, регионален директор на Levoit за Европа

Продуктите на Levoit са бестселър на Amazon в категория пречистватели с HEPA Филтър.

Замърсяването идва от различни дейности в едно домакинство, като готвене, използване на продукти за почистване, тютюнопушене. В допълнение алергени като прах, полени и козина от домашни любимци, водят до проблеми на респираторната система. С използването на пречиствателите на Levoit могат да се предотвратят редица алергии и проблеми със здравето.

В България вече можете да закупите продуктите на Levoit от Air Trade Company.

Последвайте Levoit във Facebook и Instagram.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *