Levoit и Cosori в подкрепа на спорта за подрастващи

Повече от 300 деца се включиха във второто издание на “Дарко Тийм Бейби Къп”, което се проведе в зала “Асикс Арена” на 27 ноември. Младите български таланти в леката атлетика се състезаваха в дисциплините 50 м и 60 м.

Levoit и Cosori се включиха като партньори в детския празник, а участниците се запознаха с предимствата на използването на пречистватели за въздух в домашни условия, както и от значението на здравословното хранене за по-добър начин на живот.

Спортът и здравословния начин на живот са изключително важни за нас. Освен физическата активност, вярваме че чистият въздух и здравословното хранене са в основата на по-добрият начин на живот. Пречиствателите на Levoit са сред най-предпочитаните в световен мащаб, а тристепенната филтрираща система успява да се справи и с най-малките замърсители. При фритюрниците с горещ въздух се готви с 85% по-малко мазнина, което ги превръща в перфектна алтернатива на традиционното пържене.

Заяви Боян Маринчев, маркетинг мениджър на Levoit и Cosori за България

Три пречиствателя за въздух бяха раздадени на специална томбола, в която се включиха повече от 120 души. Спечелилите трудно криеха емоциите си от наградите, а от Levoit и Cosori обещаха и в бъдеще да подкрепят спорта за подрастващи и да раздават още много подаръци.