Стартираме съвместна кампания с Фондация Сийдър, за да осигурим по-добра среда за всеки

Levoit България потвърди ангажимента си към корпоративната социална отговорност чрез дарение за фондация “Сийдър” и стартиране на съвместна благотворителна кампания с организацията.

Фондация “Сийдър”, основана с мисията да осигури по-добър живот на хората в неравностойно положение, управлява 9 социални услуги в Кюстендил и Казанлък, където предоставя грижа и специализирана подкрепа на близо 100 деца и младежи, предимно с увреждания.

Дарението ни към организацията, състоящо се от два най-съвременни въздухопречиствателя Levoit Core 600S, подчертава ангажимента на Levoit България да подкрепя организации, които оказват значимо въздействие върху живота на най-уязвимите. Въздухопречиствателите бяха разположени в 2 от семейните къщи на фондацията в Казанлък, където ще послужат за подобряване на качеството на въздуха в помещенията и ще допринесат за доброто настроение както на децата и младежите, така и на служителите.

За да продължим подкрепата си към дейността на организацията, поставяме началото и на съвместна благотворителна кампания с фондация “Сийдър”. С промоционален код “CEDAR”, клиентите на Levoit България получават 10% отстъпка при покупка на иновативни уреди от онлайн магазина ни, а за всяка направена поръчка с този код, ще дарим още 10% от стойността ѝ за каузата.

„Щастливи сме, когато имаме възможността да си партнираме със социално отговорни компании, които споделят нашите ценности и мисия, а в лицето на Levoit България срещнахме точно това – отдаденост и ангажираност към благосъстоянието на хората. Благодарим за дарението и за възможността да продължим сътрудничеството си, обединявайки усилия, за да си осигурим по-добра среда за всеки.“

сподели Александра Попова, координатор “Фондонабиране и Комуникации” във фондация “Сийдър”

Подкрепата на Levoit България е в съответствие с по-широкия ангажимент на компанията за социална отговорност и ангажираност към обществото. Подкрепяйки организации като фондация “Сийдър”, Levoit България се стреми да направи положителна промяна в общностите, които обслужва, и да допринесе за цялостното благосъстояние на обществото.

“Като компания ние вярваме, че трябва да се отблагодаряваме на общностите, в които работим”, заяви Боян Маринчев, Маркетинг Мениджър от Levoit България. “Горди сме да подкрепим жизненоважната работа на фондация “Сийдър” и се надяваме, че нашето дарение ще допринесе за подобрение на качеството на живот на нуждаещите се.”

Повече информация относно Levoit България и нашите решения за пречистване на въздуха може да намерите тук.

За фондация “Сийдър” и нейните инициативи, можете да видите тук.

За Levoit България:

Levoit България е водещ доставчик на решения за пречистване на въздух. Ние предлагаме широка гама от иновативни продукти, предназначени за подобряване на качеството на въздуха в помещенията и насърчаване на по-здравословна жизнена среда.

За фондация “Сийдър”:

Фондация „Сийдър“ е една от малкото организации в България, които управляват центрове за настаняване от семеен тип, където осигурява 24-часова грижа на най-уязвимите деца и младежи, според личните им нужди и потенциал. Фондацията подпомага социалната им интеграция и осигурява възможности за включване в общността, така че да имат справедлив, пълноценен и достоен живот.

„Сийдър“ ръководи и Център за социална рехабилитация и интеграция, в който младежи с интелектуални затруднения от местната общност получават нужната подкрепа, за да развият способностите си, да придобият нови и да повишат самостоятелността си.