Levoit Core 400S

Новият умен пречиствател на Levoit вече и в България.

Победителят в германските награди за иновации пречиствател за въздух Levoit Core 400S Smart True HEPA, вече е и на българския пазар. 

Core 400S предоставя интуитивен подход за освежаване на въздуха. С технологията VortexAir, eфикасността на Core 400S се грижи за чистотата на въздуха в целия дом. Подобрената QuietKEAP технология намалява шума до едва 24dB, без да намалява работата му. Също така въздухупречиствателят е с вграден лазерен сензор, който измерва качеството на въздуха и автоматично нагласява най-подходящия режим.

Core 400S може да бъде управляван от всяко едно място, благодарение на безплатната апликация VeSync. Въздухупречиствателят помага за постигането на перфектния баланс у дома, с максимален контрол върху средата.

Core 400S грабна първото място от германските награди за иновации, след като жури от експерти в областта на бизнеса, дизайна и инженерството оцени качествата му. Организатор на наградите бе Германския съвет на дизайнерите, а участниците в надпреварата бяха от широк диапазон от индустрии, включително некомерсиални и неправителствени организации от целия свят. 

Levoit предлага широка гама от продукти свързани с качеството на въздуха у дома. Целта на компанията е да засили усещането за дом във всяко пространство. Цялата гама от въздухупречистватели и овлажнители на Levoit, можете да откриете на www.levoit.bg 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *